19/5/14

#Datactic2: datos, redes, acción! por una Europa Social #EP2014 #Novotisinjustícia


[cat] ‪#‎DaTactic2‬, Jornada de Formació + Acció que combina dades, anàlisi de xarxes, acció social media i tàctica per aconseguir impacte amb fins socials.

Aquest segon ‪#‎DaTactic‬ tindrà com a tema principal les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig (‪#‎EP2014‬), amb unes previsions d'alt abstencionisme, victòria neoliberal i auge de partits d'extrema-dreta que amenacen el projecte d'una Europa social.

El Datactic es una ciberacció i una formació promoguda per diferents ONG que es realitzarà simultàniament a Barcelona i a Madrid el proper dijous 22 de maig de 9:15 a 16:30. L’objectiu es conscienciar la població de la importància que té la Unió Europea i que prengui una posició activa i raonada (ja sigui abstenció o votar). Les formacions són sobre anàlisis de xarxes socials amb eines molt avançades.
___
[cast] #Datactic2, jornada de formación + acción que combina datos, análisis de redes, acción social media y táctica para conseguir impacto con fines sociales.

Este segundo #Datactic tendrá como tema principal las elecciones al Parlamento Europeo del 25 de mayo (#EP2014), con unas previsiones de alto abstencionismo, victoria neoliberal y auge de partidos de extrema derecha que amenazan el proyecto de una Europa Social.

El Datactic es una ciberacción y una formación promovida por diferentes ONG que se realizará simultáneamente en Barcelona y en Madrid el próximo 22 de mayo de 9:15 a 16:30. El objetivo es concienciar a la población de la importancia que tiene la Unión Europea y que tome una posición activa y razonada (ya sea abstención o votar). Las formaciones son sobre análisis de las redes sociales con herramientas muy avanzadas.

Pots apuntar-te aquí/Puedes apuntarte aquí: http://bit.ly/DaTactic2

Fuente: http://www.periodistes.org/ca/activitat/datactic2-jornada-de-formacio-accio-que-combina-dades-analisi-de-xarxes-accio-social-media-i-tactica-per-aconseguir-impacte-amb-fins-socials-2526.html